Ukradli mu auto i se psem. Opětovné shledání bylo plné emocí

4. června 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Arron Morris se společně se svou fenkou Jolene přestěhoval z Michiganu do Severní Karolíny. Během návštěvy tamního supermarketu nechal fenku v autě. Když se vrátil, automobil i s psem byl pryč. Naštěstí se Jolene podařilo najít a video plné emocí, kde se páníček setká se svým mazlíčkem, rázem obletělo internet.

Arron Morris si na pár minut odskočil pro něco do obchodu a Jolene nechal čekat v autě. Bohužel když se vrátil na parkoviště, bylo vozidlo i se psem fuč. Bylo to poprvé po šesti letech, co byl bez své milující fenky a nevěděl co má dělat. Byla můj strážný anděl, nejlepší přítelkyně. Říkal jsem jí všechno a dělali jsme všechno společně,” uvedl Morris na Facebooku.

Arronovi nezáleželo na tom, aby dostal zpět své auto, peníze nebo mobilní telefon. Chtěl jen jediné. Najít svou psí kamarádku. Potřebuji ji mít zpátky v náručí… ničí mi to srdce,”  řekl. S přibývajícími dny ztrácel naději, že se s Jolene zase shledá.

Jednoho dne narazil na Facebooku na příspěvek útulku Morristown Hamblen v Tennessee, kde byla uveřejněna fotografie fenky. Jelikož Arronovi odcizili i telefon, tak se mu útulek nemohl dovolat. Bylo tedy velké štěstí, že příspěvek touto cestou doputoval až k němu.

Později majitel nasdílel video, kdy se s Jolene znovu shledali. Jakmile vešel do dveří, fenka začala vrtět ocasem, skočila mu kolem krku a olizovala ho. Našel jsem tě a nikdy tě už nenechám odejít,” dodal dojatý páníček.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme