Vyhrajte se stanicemi Sport1 a Sport2 trip na Velkou cenu Ruska

10. září 2018·Zprávy·Daniela Procházková

Chcete zažít naživo to, co můžete jinak pravidelně vídat u obrazovek Sport1 a Sport2? Chcete sedět na tribuně přímo u závodního okruhu, cítit, jak se na rozpáleném asfaltu škvaří pneumatiky těch nejrychlejších monopostů na světě a po večerech koštovat ruskou vodku a pravý ruský kaviár?

Pak neváhejte a zúčastněte se soutěže o šestidenní zájezd na Velkou cenu Ruska pro dva. Tipněte si nejrychlejší čas kvalifikace Velké ceny Singapuru a vymazlený zážitek vašeho života může být váš.

Podívejte se na okruh, který prochází olympijským areálem, kde třeba Martina Sáblíková v roce 2014 získala dvě olympijské medaile. Čeká vás šest dní v tomhle letovisku na pobřeží Černého moře a skvělý zážitek na tribuně T4, kde budete moci sledovat úplně, ale úplně všechno. Od prvního tréninku do poslední kolo hlavního závodu.

A určitě se bude na co koukat. Třeba loni vyhrál Fin Valtteri Bottas o pouhých 0.617 sekundy před Němcem Sebastianem Vettelem. Zkrátka to byl boj na ostří nože již tradičně mezi Mercedesem a Ferrari. A podobný boj se čeká i letos. Vždyť právě tyhle dvě stáje se od začátku sezony perou o flek v čele šampionátu. Běžte na facebookovou stránku /TelevizeSportTV a tahle super cena může být vaše.

A pokud to nevyjde… I u přímých přenosů na stanicích Sport1 a Sport2 je každá Velká cena Formule 1 zážitkem, který nikde jinde neuvidíte. Navíc, na facebookové stránce těchto sportovních stanic vás budou čekat i další peckové soutěže.

Link:

https://www.facebook.com/190813957595701/posts/2103049653038779/

Zprávy - další články

Doporučujeme