Žert, který nezná mezí. Mladík usnul ve vlaku, mezitím mu jeho kamarádi zapálili kalhoty

1. září 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto, (Foto: ČTK)

Měl to být "kamarádský" žert, který se rázem změnil v boj o život. Devatenáctiletý mladík usnul ve vlaku, když ho probudila urputná bolest. Najednou mu hořely kalhoty, které mu v hloupém žertu zapálili jeho kamarádi. O incidentu informovala policie na svých stránkách.

Někdy až po čase člověk zjistí, co jsou vůbec jeho kamarádi zač. Mladík se vracel společně s partou přátel z koncertu večerním vlakem domů. Bohužel netušil, že když usne, tak si na něm partička “kamarádů” vyzkouší žert, který nezná mezí.

Všichni byli lízlí, syn byl navíc unavený po práci, takže cestou zpět z koncertu usnul. Jedna dívka v kupé stále stříkala sprejem a postříkala synovi i kalhoty, aby to po probuzení vypadalo, že se pomočil. Jeden ze synových kamarádů pak zapalovačem zapálil ten sprej a dělal autogen. Přitom zapálil na klukovi oblečení. Měli štěstí, že nechytilo celé kupé, protože dotyčná prý postříkala i záclony,” popsal Klatovskému Deníku otec popáleného mladíka. Mladíka naštěstí uhasili další dva cestující, ale i když byl zraněný nezavolali mu záchranku. Nechtěli mít průšvih, a tak zraněného naložili do taxíku a odvezli ho do nemocnice ve Strakonicích.

“Bohužel popáleniny jsou vážné. Dnes jsme ho vezli na popáleninovou kliniku na pražských Vinohradech, kde ho čeká transplantace kůže na obou stehnech. Je to mazec, s manželkou doteď nechápeme, jak to mohli udělat. Řešíme to i s jeho tátou, který je můj kamarád,” dodal zdrcený otec. Případ se stal v noci ze 13. na 14. srpna. Policie se ale o něm dozvěděla až s odstupem. Aktuálně jsou kamarádi, pokud se jim ještě tak dá říkat, podezřelí ze spáchání ublížení na zdraví. “Případ dále prověřujeme,” uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Zprávy - další články

Doporučujeme