Podvádí ji nebo ne? Míša Tomešová našla u manžela v autě něco, co ji silně znepokojilo

31. srpna 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Manželé Michaela a Roman Tomešovi (Foto: ČTK)

Přesně, jak říká sama herečka Míša na svém Instagramu. Dřív se nevěrník poznal tak, že jeho žena našla v autě cizí kalhotky. Dnes se pozná tak, že tam najde růžový respirátor. Zpěváka Romana Tomeše tak doma čekal výslech, kde se musel ke všemu přiznat. Tahle dvojka se zkrátka nenudí. A nenudí ani své fanoušky a sledující. Jak tohle dopadlo?

Herečka a zpěvačka Míša Tomešová je momentálně v neuvěřitelně hektickém pracovním tempu. Před pár dny jsme psali, že její tělo nestíhalo její pracovní tempo, a tak si vyhodila žebro. Jenže ji to zřejmě vůbec neodradilo.

V pondělí zveřejnila ve svých instastories fotku z dopoledne z Divadla na Vinohradech, kde oprašují představení Balada pro Banditu a posteskla si, že ji čeká náročný týden. Z Vinohrad totiž běžela hned do Divadla Bez Zábradlí, kde finišují přípravu muzikálu Cabaret, a který má premiéru již 2. září. Tam byla až do večera, a když se po dvanácti hodinách strávených v divadle vracela domů, objevila v autě něco, co celému dni nasadilo korunu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Míša Tomešová (@misatomesova)

Tak já si takhle jedu v klídku z divadla po dvanácti hodinách domů, a jak se kdysi poznávala nevěra podle kalhotek, tak já bych se jen chtěla zeptat svého manžela: Romčo, čí je tato růžová rouška,” nestačí se v instastories divit upracovaná Míša.

Celý incident jsme mohli sledovat online, protože Míša zveřejnila i výslech po tom, co dorazila domů. “Tak už jsem doma,” informuje Míša netrpělivé diváky a Roman za ní pokorně sedí se svěšenou hlavou.Kdo to byl?” zeptá se ho rázně Míša. Roman se nadechne a dramatickým hlasem přizná: “Byla to tvoje máma.” “Tak to je průse…” odpoví na to Míša, ale než stihne doříct poslední slovo, video skončí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Míša Tomešová (@misatomesova)

Je zkrátka jasné, že tenhle muzikálový manželský pár je naprosto k sežrání a opravdu skvěle baví své okolí při každé příležitosti. A to je základ každého vztahu. Rozumět si, mít společný smysl pro humor a umět si udělat srandu sám ze sebe.

 

Zábava - další články

Doporučujeme