Angličtí fotbalisté Rusko přehrávali, ale v nastavení přišli o vítězství!

11. června 2016·Zprávy·Redakce

Zatímco angličtí a ruští fanoušci dnes od rána pořádali vzájemné potyčky v ulicích francouzského Marseille, na trávníku místního stadionu se fotbalisté obou zemí rozešli smírně. Anglie hrála na ME s Ruskem 1:1.

Angličané mají na mistrovství Evropy nejmladší tým ze všech, ale do Ruska se pustili bez sebemenšího respektu. Už od začátku motali hlavy ruských obránců především Alli, Sterling, nebo Lallana a tým v rudých dresech zachraňoval skvělými reflexy brankář Akinfejev. 

Jeho protějšek Joe Hart zase ve druhém poločase konečky prstů vytáhl mimo branku střelu Smolova. Nejlepší zákrok Akinfejeva přišel krátce poté, když vyrazil skvělou střelu Wayna Rooneyho na břevno! Když už to vypadalo, že ruský brankář uhájí čisté konto, kapituloval po ráně Diera z trestného kopu v 73. minutě. Anglie přišla o tři body až v nastavení, kdy se trefil Berezuckij!

ME – skupina A (hráno v Marseille):

Anglie – Rusko 1:1 (0:0)

Branky: 73. Dier – 90.+2 V. Berezuckij. Rozhodčí: Rizzoli – Di Liberatore, Tonolini – Orsato, Damato (všichni It.). ŽK: Cahill – Ščennikov. Diváci: 67.354

FOTBAL: Slováci nezvládli vstup do ME, překvapivě prohráli s Walesem!

Fotbalovému nároďáku nastane od zítřka cestování. Nalétají tisíce kilometrů!

Zprávy - další články

Doporučujeme