Lidé se kvůli zápachu báli o život sousedky, policisté v bytě našli psa bez hlavy

20. září 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Foto: MP Pardubice

Když se z jednoho pardubického bytu začal linou nechutný hnilobný zápach, rozhodli se sousedé zalarmovat státní policii i hasiče. Zápach byl nejen velmi nepříjemný, ale vzbuzoval v místních obavu o život ženy, která v bytě bydlela. Když však policisté i se strážníky dorazili na místo, čekalo je něco otřesného. V bytě bylo několik mrtvých i živých zvířat, všude výkaly a neuvěřitelný nepořádek. 

Silný hnilobný zápach, který se linul z pardubického bytu v bytovém domě na Dukle vyvolal v sousedech obavu, zda je jeho obyvatelka stále naživu. Na místo proto zavolali hasiče i státní policisty. Po příchodu do bytu je však čekalo něco příšerného.

V bytě byli dva dehydrovaní, vyhladovělí a vystresovaní psi, kteří se snažili hlídat si své teritorium. Kvůli jejich bezpečnému odchytu zavolali policisté ještě strážníky. Samotní policisté spolu s hasiči se nakonec do bytu dostali přes balkon, aby zvířata neutekla.

“Pohled, který se jim naskytl při vstupu do bytu, byl otřesný. Běhající i mrtví potkani, obrovské množství výkalů, nesnesitelný zápach, mrtvý pes bez hlavy, na kterém se zřejmě podepsaly právě potkani, a dva vyděšení psi,” popsala tisková mluvčí městské policie Pardubice Lucie Klementová na stránkách policie.

“Z důvodu bezpečnosti je strážníci uspali a převezli na veterinární kliniku k dalšímu ošetření a dočasnému azylu,” uvedla mluvčí. Žena, která v bytě bydlela a o kterou měli sousedé strach, v něm přítomná nebyla. Případem se nadále zabývá státní policie.

Pozor! Galerie obsahuje obrázky JEN PRO SILNÉ POVAHY.

Zprávy - další články

Doporučujeme