Tajemství Kazmova očekávaného filmu se pomalu odhaluje. Plakát k ONEMANSHOW: The Movie je na světě!

30. června 2023·Zprávy·Redakce

ONEMANSHOW: The Movie je jeden z nejočekávanějších filmových trháků letošního roku. Kazmův přísně a dlouho střežený projekt slibuje neobvyklý filmový zážitek, který má být zcela jiný, než na jaký jsou diváci v kinech běžně zvyklí. Utajovaný film, jehož obsah se mají diváci dozvědět až na premiéře 17. srpna v kinech po celé České republice, dneškem odhaluje první náznaky tohoto očekávaného filmového počinu.

Plakát, který je doslova za miliony, symbolizuje počátek odpočtu do premiéry, a vypadá to, že Kazma nenechal nic náhodě. Vizuál totiž svěřil jednomu z předních českých designérů, Lukáši Veverkovi, který má na svém kontě, kromě dalších ocenění, i Českého lva za filmový plakát.

„Focení probíhalo v nestandardních podmínkách, všichni jsme museli odevzdat mobilní telefony, nikdo nesměl dovnitř ani ven. Celé studio hlídala bezpečnostní agentura, protože se fotilo s reálnými penězi. Víc vám k tomu bohužel nemohu říct, všichni máme podepsanou mlčenlivost,” vyjádřil se autor vizuálu, Lukáš Veverka.

O samotném ději filmu zatím tvůrci mlčí. Všichni, kdo se na něm podíleli, mají podepsanou přísnou mlčenlivost a tato strategie ještě více zvyšuje napětí, které kolem Kazmova filmu panuje. Brzy by měl být spuštěn předprodej vstupenek a vše naznačuje tomu, že 17. srpna je datum, které bychom si měli všichni zapamatovat.

Zprávy - další články

Doporučujeme