Nela Moravcová, která si prožila tu nejhorší noční můru, v pátek zemřela

26. dubna 2022·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

S Nelou Moravcovou se život skutečně nemazlil. V roce 2017 si prošla peklem, když ji její soused brutálně znásilnil, mučil a málem ubil k smrti. Díky své odvaze a odhodlanosti přežila, ovšem následky prožitého traumatu ji dohnaly až k pokusu o sebevraždu, po kterém skončila na invalidním vozíku. Už to vypadalo, že se jí daří vrátit se zpět do života, jenže na jejích sociálních sítích se objevila smutná zpráva. Nela v pátek zemřela.

Před rokem Nela Moravcová popsala noční můru, kterou si prožila v roce 2017 v pražských Holešovicích. Chtěla tím pomoct lidem, kteří si procházejí podobnými psychickými problémy. Prozradila, jak probíhal ten osudný den, kdy málem zemřela rukou svého souseda. Ten ji brutálně znásilnil a hodlal ji ubít k smrti. Nela přežila, ale takové trauma ji nakonec dohnalo k pokusu o sebevraždu.

I tu neuvěřitelně silná dívka přežila, ovšem následky zranění ji upoutaly na invalidní vozík. Díky pomoci lidí, se jí podařilo sehnat finanční prostředky na bezbariérový byt, který by jí zajistil možnost vrátit se zpět do běžného života a minulost hodit za hlavu. V pondělí večer se však objevila na jejích sociálních sítích velice smutná zpráva.

Jak na jejím instagramu, tak na facebooku její nejbližší oznámili, že Nela zemřela v pátek na následky nemoci. “Se zármutkem oznamujeme, že nás v pátek 22.dubna 2022 ve večerních hodinách, po krátké a intenzivní nemoci, opustila Nela. Prosíme o tichou vzpomínku a respekt k soukromí truchlící rodiny a nejbližších,” bylo napsáno pod její černobílou fotografií.

Zprávy - další články

Doporučujeme