Ženy natáčely s farářem v kostele erotické video. Nyní čelí obvinění z vandalismu

24. března 2021·Zprávy·Marek Blažíček

Zdroj fotky: Facebook

Bývalého faráře z amerického státu Louisiana přistihli v loňském společně se dvěma ženami, jak v kostele natáčí erotické video. Ženy nyní čelí obvinění z vandalismu, oltář, na kterém se mělo natáčení odehrávat, už církev nechala spálit.

Bývalý kněz Travis Clark  se zúčastnil opravdu kuriózní akce, když na oltáři katolického kostela svatého Petra a Pavla ve městě Pearl River natáčel spolu s jednačtyřicetiletou Mindy Dioxon a osmadvacetiletouletou Melissou Cheng erotické video.

Byli přistiženi náhodným kolemjdoucím, který na ně zavolal policii. Nikoho asi nepřekvapí, že kněz byl okamžitě po obvinění vyloučen z církve, oltář církev spálila, jako přísnější může však působit fakt, že ženy obvinily z vandalismu.

Ženy rozhodnutí však nechtějí nechat jen tak. „Je zřejmé, že stát překročil své kompetence a překroutil fakta tak, aby zapadala do jeho vlastního příběhu. Není to nic víc, než slabě zahalený pokus regulovat morálku soukromých osob. To, že se vám něco nelíbí, neznamená, že je to hned trestný čin. Mé klientky se těší na soud, kde budeme pokračovat v boji proti těmto nepodloženým obviněním,“ řekl k případu jejich právní zástupce Bradley Phillip.

Zprávy - další články

Doporučujeme