Budete v šoku! Z dřívějšího lamače ženských srdcí je dnes téměř třistakilový cvalík

29. července 2022·Celebrity·Redakce

Brendan Fraser. (Zdroj: Profimedia)

Ženám musí při pohledu na současnou podobu amerického herce Brendana Frasera spadnout brada. Bohužel ne nadšením, ale spíše šokem. Herec se totiž změnil k nepoznání. Jde naštěstí jen o filmovou roli, i když bývalý krasavec sexy postavou úplně neoplývá. Informaci uvedl web Super.cz.

V 90. letech patřil herec Brendan Fraser k hojně obsazovaným hercům a šel z role do role. Zahrál si třeba ve filmech Král džungle, Mumie a Mumie se vrací. Nutno dodat, že mu k tomu velmi pomáhal jeho vzhled, protože herec oplýval sex-appealem a ženy o něm tajně snily. Nicméně, současná doba je trochu jiná.

Herec sice točí nepřetržitě, ale z povědomí diváků se v posledních letech ztratil. Nyní se ale vrací v plné síle, představuje se v dramatu The Whale od Darrena Aronofskyho. A když diváci viděli první fotografie z filmu, byli v šoku. Sexy George se proměnil v třistakilového chlapíka, který nemá prakticky žádný krk a z hlavy přechází rovnou do tučného těla.

Brendan Fraser. (Zdroj: Profimedia)

Naštěstí se Brendan nezbláznil a nenabral desítky kilo, ale pro snímek byl vycpán. Film pojednává o muži a jeho strastech, včetně jeho pošramoceného vztahu s náctiletou dcerou. Film měl být uveden v září v Benátkách, ale datum uvedení do kin ještě nebylo oznámeno. Herec ale už nyní slibuje, že diváci uvidí něco, co ještě neviděli. “Kostýmy jsou rozsáhlé a těžkopádné. Je to rozhodně na míle vzdálené čemukoliv, co jsem doposud dělal. Ale nemylte se, moc dobře vím, že to zanechá dojem,“ svěřil se.

Bývalý sex-symbol je obsazen do hlavní role po dlouhých deseti letech. Poslední snímek s názvem Útěk na svobodu, ve kterém si takto důležitou postavu zahrál, moc úspěchu ale nezaznamenal. Vypadá to ale, že tentokrát by se mu úspěch mohl povést. Uvidíme ho v komiksovce od DC Batgirl, dramatu Killers of the Flower Moon či česko-americkém dramatu Dimenze.

Celebrity - další články

Doporučujeme