Být obklopený krásnými ženami, to je život Jakuba Štáfka. Žena mu porodila už druhou dcerku

7. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Jakub Štáfek, Dominika Štáfková, Jasmína Štáfková (Foto: Instagram Jakuba Štáfka)

Herec Jakub Štáfek se na instagramu pochlubil radostnou novinou. Jeho manželka Dominika mu porodila už druhou dceru, která dostala krásné jméno jako z pohádky. Sympatický umělec tak bude mít doma hned tři princezny, které bude jistě chránit.

“Budu se opakovat, ale ženy by měly vládnout světu,” napsal Jakub Štáfek ke krásné fotce, kde je vyfocená jeho druhorozená dcerka. Tu drží v náručí jeho manželka Dominika, a tak je jasné, že hvězda filmu a seriálu Vyšehrad naráží na to, jak silné ženy musí být, když dokážou zrodit nový život. Na fotografii nechybí ani sám pyšný tatínek, který láskyplně kouká na svou dceru.

Na druhé fotografii drží na holé hrudi svou dcerku sám Jakub. Dali jí krásné jméno Jasmína. Doma je čeká ještě dvouletá dcera Olívie. Jakub se tak může těšit na to, že bude celý život obklopen krásnými a milujícími ženami.

Se svou partnerkou se zasnoubili už v roce 2020, ale svatba proběhla až loňského roku 2022, když už byla prvorozená dcera na světě. Jakuba Štáfka všichni znají především jako Laviho ze seriálu Vyšehrad a z filmového hitu Vyšehrad: Fylm, který v kinech trhal rekordy návštěvnosti. Proslavil se však už jako mladý kluk v nekonečném seriálu Ulice a v posledních letech září například ve filmech Shoky & Morthy: Poslední velká akce nebo Zatmění. 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme