Dominika Myslivcová se postarala o pořádný rozruch. Pochlubila se nahými fotkami se synem

23. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová. (Foto: instagram D. Myslivcová)

Nádherné fotografie nasdílela na instagram influencerka Dominika Myslivcová. Chlapeček se jí narodil v srpnu a dostal jméno Derian. Snímky většina uživatelů chválí, jen někteří je považují za nevhodné. Sama modelka si z toho nic nedělá.

Celý můj svět. Momentálně moje nejoblíbenější fotky, nemůžu se vynadívat. Moc děkuji holky! napsala k snímkům Dominika na instagram. Na fotografiích je zvěčněná se svým prvorozeným synem Derianem, který za pár měsíců oslaví své 1. narozeniny.

Pod příspěvkem se to hemží komentáři. Pro některé jsou snímky nádherné a smyslné, pro druhé nepochopitelné. Přijde mi to divné, ty výrazy ve tváři při focení maminky a syna… Neříkám, že nejste oba krásní, ale Domči výraz mi k tomuhle focení vůbec nesedí, napsal jeden z uživatelů na instagram. Skvělé a životní momentky. Krásné fotografie! Dobře je ulož! Budete se k nim společně po celý život vracet,” složil Dominice poklonu miliardář Richard Chlad.

Derian se narodil v 22. srpna císařským řezem v Ústavu pro péči a matku v pražském Podolí. Otcem chlapečka je podnikatel Zdeněk Chytil, se kterým se influencerka dala dohromady během pracovních schůzek. Nikdy mě nenapadlo, že my dva skončíme spolu,” uvedla v minulosti pro server eXtra.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme