Herci ze Zlaté labutě netradičně pomáhají. Výtěžek z dražby rekvizit putuje dětem do dětských domovů

25. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Zlatá labuť. (Foto: Profimedia/instagram Zlatá labuť)

Do velkého finále se blíží oblíbený dobový seriál Zlatá labuť. Společně s tím se rozhodla TV Nova s herci uspořádat charitativní odpoledne, kde se dražily seriálové rekvizity. Vybralo se přes 600 tisíc korun a výtěžek jde dětem z dětských domovů. Informoval o tom server iDnes.cz.

Nejeden fanoušek seriálu Zlatá labuť nesměl chybět na víkendovém odpoledne s herci a autory, kde mohli nejen přispět na dobrou věc, ale setkali se i s herci. Na akci dorazila například Kristýna Ryška, Sarah Haváčová a Šárka Krausová. Nechyběl ani režisér Biser Arichtev.

Nápad, že se vydraží některé rekvizity, dostaly právě zmíněné herečky. Před půl rokem jsme během jedné společné scény dostaly nápad a ten se proměnil ve skutečnost. Díky aukci a prodeji rekvizit ze Zlaté labutě se podařilo vybrat ohromující částku, která pomůže dětem z dětských domovů,” uvedla pro iDnes.cz Ryška, která hraje Irenu Kučerovou.

Zlatá labuť se těší od počátku svého vysílání velké oblibě, a tak není divu, že se na aukci vybralo krásných 610 tisíc korun. Výtěžek za dobový nábytek, šperky či kostýmy poputuje do spolku Dobré víly dětem, který pomáhá dětským domovům a zajišťuje pro ně například letní tábory.

Celebrity - další články

Doporučujeme