Kateřina Neumannová má překrásnou dceru. Lucinka vypadá jako modelka

1. června 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Neumannová (Foto: Instagram Lucie)

Spoustu lidí vzpomíná na slavný záběr, kdy česká běžkařka Kateřina Neumannová ve svém posledním olympijském závodě v roce 2006 v Turíně získala zlato a jako první k ní přicupitala její malinká dcera Lucie, která jí padla do náruče. Dnes už to žádná malá Lucinka není. Je z ní překrásná slečna, která by svým vzhledem a postavou mohla dělat z fleku modelku, je z ní však úspěšná sportovkyně po mamince.

Devatenáctiletá studentka se nejvíce věnuje atletice, ale také se učila hrát tenis v prestižní tenisové škole Academy Sanchez-Casal na Floridě. “Druhá atletická sezóna je za mnou a já se nemůžu dočkat, co bude dál! Těším se na další výzvy, pořádné tréninky, soustředění a hlavně závody,” hlásá vášnivá sportovkyně do světa. Přitom k lyžování, ve kterém maminka excelovala, měla prý už odmalinka odpor.

V nejrůznějších rozhovorech, například v Show Jana Krause, ukázala, že je nejen úspěšná a hezká, ale také milá a sympatická. Svého půvabného vzhledu si je jistě vědoma. Díky tomu má instagram zaplněnými svými fotkami, na které je radost pohledět.

View this post on Instagram

A post shared by Lucka Neumannová (@lucie.neumannova)

Díky sportu a zdravému životnímu stylu by mohla z fleku dělat modelku nebo herečku. Ona ale cílí na jiné úspěchy. Od maminky má nastavenou laťku hodně vysoko a sama by chtěla být stejně úspěšná, nicméně přiznává, že k tomu má ještě daleko.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme