Katy Perry se během talentové show samovolně rozepl top. Na pomoc jí přispěchali kolegové

20. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Katy Perry se v přímem přenosu rozbil top. (Foto: instagram K. Perry)

Opravdu hrozné chvíle si zažila americká zpěvačka Katy Perry. Ta je jednou z porotců v americké pěvecké soutěži American Idol. Zpěvačce se rozepl top. S incidentem se pochlubila sama na instagramu, kde zveřejnila i krátké video z její záchrany.

Můj rozbitý top,” napsala k videu zpěvačka a situaci více nekomentovala. Ze záběrů zveřejněných na instagramu je zřejmé, že pro Katy Perry to nebyla zrovna příjemná chvíle. Tak jaká žena by chtěla, aby se jí rozbilo zapínání topu v přímém přenosu talentové soutěže, a ještě před zraky diváků v hledišti, kteří na její záda měli ten nejlepší výhled.

Perry je známá tím, že se během hodnocení soutěžících v American Idol nedrží zpátky, a to se nejspíš rozhodl udělat i její top z lesklého pevného materiálu, který připomíná podle jejích slov “žraloka”. Potřebuji, aby mi top zůstal,” křičela vyděšená porotkyně na ostatní a drží si rukama top na hrudi. Naštěstí autorce hitu Firework přispěchali okamžitě na pomoc kolegové i se štábem a snažili se problém během reklamní přestávky vyřešit.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pokud to neopravíte, tak tato show dostane víc, než by měla,” zavtipkovala Perry. Následně se během vystoupení dalších účastníků zakrývala na hrudi bílým polštářem a schovávala trup pod stolem. Je to rodinná show,” vtipkovala v závěru. Nakonec se jí ale podařilo vše pečlivě před zraky diváků skrýt a žádný pobuřující incident se nekonal.

Celebrity - další články

Doporučujeme