Markéta Konvičková vydala nový song s Janem Bendigem a rozpovídala se o svém boji s rakovinou

12. července 2023·Celebrity·Redakce

Markéta Konvičková. (Foto: Instagram)

Zpěvačka Markéta Konvičková vydala se svým kolegou Janem Bendigem nový videoklip k písni NEBE PEKLO RÁJ. Při té příležitosti se na instagramu rozpovídala o své nemoci, která jí dala pořádně zabrat a prozradila, kdo je jejím hnacím motorem v boji proti rakovině.

Konvičková s Bendigem novým videoklipem navázali na šest let staré duety BloudímToužím. Pro zpěvačku to nebylo vůbec jednoduché, protože tři roky nestála před kamerou nebo netočila ve studiu. Připadala jsem si jak na maturitní zkoušce. Motýlky v břiše, nervozita… Všechno má správný čas a stálo za to si počkat,” napsala před premiérou novinky na instagram.

Během premiéry videoklipu také na svém profilu zavzpomínala na nelehké období, kdy jí diagnostikovali vzácný nádor na vaječníku. Dnes to jsou přesně 4 roky, co jsem se probudila z narkózy po “běžné” operaci cysty na vaječníku. Já se tehdy zařekla do NEBE, že jestli budu mít někdy dceru, bude se jmenovat Amálie, protože druhý den slavila svátek společně s Libuší, což byla moje prababička, která mě vychovala. Od té doby si trošku procházím PEKLEM, ale zrození Amálky je pro mě RÁJ. Protože kdyby se to špatné nestalo, tak by tady nejspíš nebyla. Ona je můj hnací motor, nejkrásnější stvoření, jaké jsem kdy poznala a jsem si jistá, že ji jednou povedu k oltáři. Nebo spíš Renda, ale budu u toho. Stejně tak jsem ráda, že správný čas s písničkou nastal právě teď. Kdy se cítím skvěle a mám energii se vrátit k vám i hudebně a před kameru po třech letech od vydání poslední písničky AMI. Dali jsme do toho srdce a věřím, že vás píseň i videoklip potěší! Jsem na sebe pyšná, že vzhledem ke svojí diagnóze a výkyvům, které se mi dějí, to zvládám a jsem zpět. Mám kolem sebe úžasné lidi, rodinu a kamarády a dělám už jen co mě baví a těší. A tohle jsem si sakra užila! Život je krásný,” svěřila se Konvičková.

Zpěvačka je tak opravdu velká bojovnice a každou volnou chvíli si s rodinou a přáteli snaží užívat. Hudební novinka je aktuálně na platformě YouTube jako číslo jedna v hudebních trendech a zhlédlo ji už přes 130 tisíc uživatelů.

Celebrity - další články

Doporučujeme