Meg Ryan se vrací k herectví. Na premiéře filmu zazářila v elegantních šatech

22. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Meg Ryan (Zdroj: Profimedia)

Meg Ryan se celkem dlouho neukazovala na veřejnosti a skoro to vypadalo, že skončila s herectvím. Opak je však pravdou a nyní se herečka pilně věnuje propagaci svého nového filmu What Happens Later.

O víkendu v Barceloně proběhla premiéra romantické komedie What Happens Later, ve které si zahráli David DuchovnyMegRyan. Herečka se nyní těší velkému zájmu, jelikož uběhlo osm let od jejího posledního filmového projektu. Naposledy se totiž objevila ve filmu Dopisy z války a poté jako kdyby se po ní slehla zem.

Herečka na festival dorazila v elegantních šatech tmavě šedé barvy se vzorovanými prvky, které doplnila klasickými černými botami na podpatku. Když už se Meg za poslední roky objevila v tisku, většinou byla kritizována za kosmetické úpravy svého obličeje, které ovšem nikdy nepotvrdila. Spousta lidí zapomíná na fakt, že herečka letos oslaví třiašedesáté narozeniny, tudíž je zcela přirozené, že vypadá jinak.

Meg Ryan (Zdroj: Profimedia)

„Udělala jsem si delší pauzu, protože jsem měla pocit, že jako člověk toho chci ještě hodně vyzkoušet a zažít. Vyvinout se,“ prozradila Meg v rozhovoru pro Vanity Fair. Herečka se také rozpovídala o tom, že dalším důvodem, proč na několik let skončila s herectvím, byly její děti. Kvůli natáčení na ně neměla tolik času a uvědomila si, že to chce jednoduše změnit. V roce 2006 si Meg Ryan adoptovala čtrnáctiměsíční čínskou holčičku jménem Daisy True, které je nyní osmnáct let a z manželství s hercem Dennisem Quaidem má jednatřicetiletého syna Jacka.

Celebrity - další články

Doporučujeme