Nerozlučná dvojka Burešová a Lambora: Tentokrát společně usednou za porotcovský pultík

11. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka a herečka Eva Burešová. (Foto: ČTK)

Známá televizní show Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky a s ní ti nejlepší. Všichni účinkující se už v minulosti v jedné z řad objevili. Diváci tak uvidí například Martu Jandovou, Evu Burešovou, Petra Rychlého, Marka Lamboru a další. Pořad bude moderovat dvojice Onřej Sokol a Aleš Háma. Informoval o tom server Super.cz.

Do poroty letos usedne herec Marek Lambora a herečka Eva Burešová. Kolegové spolu hrají v seriálu Slunečná a nově se budou potkávat i za porotcovským pultíkem. Dá se tedy říct, že jsou nerozlučná a dobře sehraná dvojka. Jsem moc ráda, že můžu být v porotě, hodnotit a užívat si kulturu, protože přeci jenom ta chybí a není kde vidět naše tuzemské umělce, řekla pro Super.cz Burešová.

Nejhorší je podle ní hodnotit kamarády. Hodnocení pro mě není zrovna jednoduché, účinkujícím totiž není téměř co vytknout. Díky tomu, že se v této řadě všichni známe, tak je hodnocení o něco příjemnější, dodala pro server. S ni souhlasí její herecký kolega Lambora. Co je tedy nejhorší, je bodování, je to opravdu hrůza, každý porotce by všem chtěl dát nejvyšší počet bodů, ale to bohužel nejde, doplnil.

Oba mladí porotci mají to štěstí, že v soutěži v minulých letech účinkovali a ví, jak to chodí. “Strašně rád vzpomínám na sérii, v níž jsem účinkoval, bylo to skvělé a mrzí mě, že se teď nemůžu se všemi kolegy vídat. Jinak už by mě ale nikdo na jeviště nedostal, fakt si neumím představit, že bych tam teď šel a začal zpívat, zavzpomínal Lambora pro Super.cz.

Producenti do letošní řady vybrali velmi ostřílené hráče. Na pódiu například zazáří herečka Hana Holišová, zpěvák Vojta Drahokoupil, herec Petr Rychlý, Iva Pazderková ale také zpěvačkamoderátorka Frekvence 1 Marta Jandová. Jsem neskutečně ráda za ten výběr, protože všechny mám opravdu moc ráda s každým z nich mě něco pojí,řekla pro server.

Celebrity - další články

Doporučujeme