Oslava narozenin Harper Beckham. Dvanáctiletá slečna roste do krásy, sociální sítě ale zatím nemá

11. července 2023·Celebrity·Redakce

Harper a Victoria Beckham (Zdroj: Profimedia)

Po třech synech byla dcera doslova vymodlená. Harper Beckham oslavila 12. narozeniny a roste do krásy. Přestává tak být roztomilou holčičkou, ale už je to velká slečna. Její maminka Victoria Beckham se nejnovějšími fotkami pochlubila na instagramu.

Rodina bývalého fotbalisty a úspěšné módní návrhářky patří k nejsledovanějším nejen ve Velké Británii, ale i na světě. Každý jejich krok je pod bedlivým dohledem médií i fanoušků. Victorie si dlouho přála dceru, ta ale přišla až po třech synech. Brooklyn, Romeo a Cruz si svou mladší sestřičku ale hýčkají a nechyběli ani na její oslavě dvanáctých narozenin. Ta se konala v Londýně v restauraci v Prada Caffé.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pyšná Victorie sdílela několik snímků z oslavy, která se konala jen v kruhu rodinném. Z roztomilé Harper se začíná pomalu stávat slečna a roste do krásy. Ve fialkových šatech s uhlazenými vlasy jí to moc slušelo. Harper je samozřejmě zvyklá na pozornost, ale začíná se dostávat do puberty a do období, kdy všichni začnou komentovat její vzhled. To samozřejmě ví i samotná Victorie.

Ta se nedávno v rozhovoru pro Vogue Australia svěřila, že se dceru snaží držet dále od sociálních sítí. „Harper zatím nemá sociální sítě, takže si s body shamingem zatím nemusíme dělat starosti. Když ale vidím, jak lidé dokážou být krutí, tak ano, opravdu mě to znepokojuje. Je ve věku, kdy se její tělo začne měnit,” svěřila se.

Zároveň dodala, že je ráda, že se její dcera obléká zatím adekvátně ke svému věku a nesnaží se “hrát si na dospělou”. Nutno ale dodat, že jestliže to bude mladé slečně slušet čím dál tím více, a když se podíváme na její bratry, tak bychom se tomu vůbec nedivily, tak se její slavní rodiče při její ochraně ještě hodně zapotí.

Celebrity - další články

Doporučujeme