Osobní strážce, soukromý let, doprovod policistů. Ivanka Trump letí do Česka pro státní vyznamenání

25. října 2022·Celebrity·Redakce

Ivanka Trump a Eric Trump. (Zdroj: Profimedia)

O víkendu si užívala s dětmi na zahradě, nyní se přesouvá do rodné země své matky. Ivanka Trump by v pátek 28. října měla na Pražském hradě převzít státní vyznamenání in memoriam za svou maminku Ivanu Trump (†73). Informaci přinesl deník Aha!.

Dcera bývalého prezidenta Donalda Trumpa Ivanka by už měla být na cestě do České republiky a v rodné zemi své zesnulé maminky by měla přistát ve středu. Nicméně kolem podnikatelky by měly být velké manévry. „Letí do Prahy soukromým speciálem, dosednout má na Ruzyni a na českou půdu vstoupí přes terminál 3. Na letišti Ivanku přivítá zástupce velvyslanectví USA“ řekl diplomatický zdroj.

View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanku a její doprovod převeze vůz ambasády do hotelu v centru města. Během cesty jí zřejmě budou doprovázet i policisté. Diplomat toto ale odmítl komentovat. Dcera exprezidenta bude mít navíc osobního strážce. Ve čtvrtek by se Ivanka měla sejít s pracovníky americké ambasády, kteří společně s českým ministerstvem zahraničí připravili na žádost rodiny seznam dědictví po zesnulé Trump.

V pátek Ivanka dorazí na Pražský hrad, kde se odpoledne sejde s prezidentem Milošem Zemanem a večer převezme ve Vladislavském sále z jeho rukou státní vyznamenání in memoriam pro svou maminku. S doprovodem, což by měl být její bratr Eric by v Česku měla zůstat do víkendu. Je také možné, že navštíví i Zlín, rodné město své matky.

Celebrity - další články

Doporučujeme