Veronika Žilková odtajnila milostný život Korduly. S Damianem jsou jako Romeo a Julie, řekla

25. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Veronika Žilková. (Foto: Profimedia)

Dcera Veroniky Žilkové, Kordula Stropnická, podle serveru eXtra.cz tvoří opět pár s expřítelem Damianem. Prozradila to maminka, které tato skutečnost dělá obrovskou radost. Dokonce jim často chystá snídani pro dva.

Rozchod Korduly a Damiana na konci loňského roku Veroniku Žilkovou hodně zasáhl. Nyní se ale opět ze své dcery, kterou čeká maturita, raduje. Maturantka má zase po boku svého expřítele.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Byla jsem strašně nešťastná, že v bulváru vyšly velmi ošklivé věci o Damianovi, ale ty pocházely od pána, který naši rodinu opustil. Byl to jeden z partnerů mé dcery, takže pak jsme se od novinářů dozvěděli, že ty pomluvy na Damiana nebyly z naší rodiny, ale byly od někoho, kdo chtěl naši rodinu poškodit. A bylo mi strašně líto, že to odnesli Kordula s Damianem, kteří jsou Romeo a Julie. Jsem hrozně ráda, že jsou zase spolu,” potvrdila serveru eXtra.cz Veronika.

Právě Damian je pro Kordulu obrovskou oporou. Mladá a pohledná blondýnka letos maturuje, a tak je podle Žilkové důležité, že má někoho, kdo ji dokáže uklidnit i obejmout. Dokonce u nich doma často přespává. Občas dělám snídani pro dva,” dodala s úsměvem nadšená maminka.

Celebrity - další články

Doporučujeme