Z fešáka vyvrhelem. Hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů je dnes k nepoznání

25. března 2022·Celebrity·Redakce

Buffy, přemožitelka upírů (Zdroj: Profimedia)

V devadesátkách patřil mezi největší seriálové krasavce, kteří měli před sebou kariéru snů. Jenže herec Nicholas Brendon svůj potenciál nevyužil a přešel na "druhou" stranu. Dnes je z něj kriminálník a narkoman, který má na svém kontě i obvinění. Informaci uvedl deník Blesk.

Seriál Buffy, přemožitelka upírů byl v devadesátých letech hitem. Světu dal hvězdy jako Sarah Michelle Gellar nebo Alyson Hannigan. Skvělou příležitost před sebou měl i Nicholas Brendon, který si v seriálu zahrál Alexandera „Xandera“ Harrise. Od té doby se sice objevil v dalších seriálech a filmech, ale nijak závratná sláva nepřišla.

Herec se s tím nedokázal popsat a propadl drogám. V roce 2004 dokonce skončil v léčebně. Závislost se mu nepodařilo překonat a do léčebného zařízení se vrátil pak ještě dvakrát. V letech 2010 a 2015. O dva roky později přiznal, že se svými démony stále bojuje a úspěchu, že by se vyléčil, moc nevěří. Kromě toho ho trápí deprese, kvůli kterým se pokusil i o sebevraždu.

View this post on Instagram

A post shared by Nicholas Brendon (@nicholasbrendon)

Byl i několikrát zatčen. Třeba za držení nelegálních drog, řízení pod vlivem, falšování lékařských předpisů, kladení odporu při zatýkání, napadení policisty, ale i za několik případů domácího násilí. Navíc do fešáka má dnes daleko. Šedé vlasy a vousy a zanedbaný vzhled dneska moc nefrčí.

Vypadá to ale, že karta se konečně začíná obracet. Brandon se herectví stále věnuje, kromě toho maluje obrazy nebo prodává své podpisy. Navíc má prý milující přítelkyni. Padesátiletý herec sice zřejmě na své dávné úspěchy nenaváže, ale snad si vybral i všechny špatné věci a teď už se bude mít lépe.

Celebrity - další články

Doporučujeme