Nejšílenější dvojčata světa: Mají stejného přítele, se kterým spí v jedné posteli. Teď sestry zašly ještě dál

30. prosince 2016·Životní styl·Redakce

FOTO: Facebook

O jednovaječných dvojčatech Lucy a Anne DeCinque z Austrálie už jste možná slyšeli. Sestry jsou posedlé svým identickým vzhledem a dělají všechno pro to, aby vypadaly na chlup stejně. Dělí se dokonce o jednoho přítele, ale teď chtějí zajít ještě dál.

Podoba dvojčat je téměř dokonalá a tam, kde tomu nepomohla příroda, se vyřádil plastický chirurg. Sestry mají stejný sestřih, stejně se líčí, jedna z nich dokonce podstoupila plastickou operaci prsou, aby je měla identická, jako sestra. Na plastikách utratily už celkem 6 milionů korun.

Ale to není ani zdaleka všechno! Lucy a Anne se stejně stravují v totožných porcích, mají stejnou práci, stejné auto a dělí se o jednoho muže. Nápad, se kterým teď přišly, je však už trochu moc. Slečny chtějí se svou posedlostí zajít až před oltář.

Ve svém posledním videu na YouTube, kde pravidelně exhibují, uvedly, že se chtějí vdávat. Ano, a za stejného muže – Bena. Hlavou jim teď vrtá, jak to udělat, ale hlavně kde, protože v drtivé většině civilizovaných zemí je bigamie nelegální. Ben už koupil dva prsteny a obě brunety požádal o ruku. Svatbu ve třech by jim měly úřady povolit už jen pro tu legraci. Otázkou je, ve které zemi a zda vůbec k tomu někdy dojde.

Životní styl - další články

Doporučujeme