Zajímáte se o zdraví? Přinášíme vám tipy na osvědčené podcasty

12. listopadu 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Lidé se v posledním roce o své zdraví zajímají čím dál tím více. Důvodem je zejména pandemie covidu-19. S tím roste i obliba podcastů na téma zdraví. Lidé si chtějí udržet fyzičku i dobrou psychiku. Které jsou ty nejlepší a neměli byste je v podcastové aplikaci Youradio Talk přehlédnout? Pojďme se podívat!

Pokud vám něco říká jméno Robin Veselý, který je úspěšným influencerem na sociálních sítích, tak by vám jisto jistě neměl utéct jeho podcast Tělo&Duše. Kde se zaměřuje na zdraví z různých úhlů pohledů. Nechybí díly o spánku, stravě, pohybu nebo seberozvoji. Ale pozor, autor se opírá jen o vlastní zkušenosti. Občas se na scéně objeví nějaký odborník na danou problematiku, ale ve většině případů se jedná pouze o názor Veselého.

Pokud se zajímáte o srdíčko a kardiovaskulární systém, tak vám jednoznačně doporučujeme IKEM Podcast, který vzniká přímo pod odbornou taktovkou Institutu klinické a experimentální medicíny. V rozhovoru je vždy nějaký specialista zabývající se určitou problematikou. Nechybí například téma transplantace dělohy nebo dárcovství orgánů. Za nás se jedná za jeden z nejkvalitnějších podcastů o zdraví.

Pokud jste prvorodiči a zajímá vás zdraví vašeho dítěte, tak určitě neprohloupíte, když si pustíte podcast Pediatrie na vlastní kůži. Mladá pediatrička dává rady a doporučení na témata, na která se nejčastěji ptají rodiče v ordinaci. Dozvíte se, jak pečovat o dítě s kožním onemocněním nebo jak na dětské příkrmy.

Pokud se tedy chcete dozvědět něco nového z oblasti zdraví nebo se poradit, tak jeden z výše zmíněných pořadů si určitě pusťte. Je a mnoho dalších najdete na webu nebo v podcastové aplikaci Youradio Talk.

Životní styl - další články

Doporučujeme