Aerolinky řeší další skandál: Z letadla tentokrát vyhodila letuška celou rodinu!

6. května 2017·Články·Redakce

YouTube

Na chybu letecké společnosti po několika minulých případech jednotlivců doplatila celá rodina! Dalo by se čekat, že se aerolinky poučí z předešlých zkušeností, kdy bylo prodáno více palubních letenek než je míst v letadle, opak je ale pravdou.

Delta Airlines se přepočítala. Brian Schear, jeho manželka Brittany a dvouletý syn nastoupili na let z Havaje do Los Angeles, než ale letadlo vzlétlo, letuška jim sdělila, že musí palubu opustit. A důvod? Zase to samé, na co už jsme zvyklí – prodalo se více letenek, než je reálně míst v letadle.

“Chcete ode mě, abych místo, za které jsem zaplatil, uvolnil pro někoho dalšího? To přece nemyslíte vážně,” říká ve videu Brian letušce. Ta argumentuje tím, že dvouletý chlapec nemůže mít samostatné sedadlo, ale měl by sedět někomu na klíně. Nakonec mu bylo oznámeno, že musí s celou rodinou palubu opustit. “Řekli nám, že pokud nevystoupíme, půjdeme do vězení a seberou nám děti,” uvedl pro televizi KABC muž. Palubní vstupenka byla napsaná na staršího syna manželského páru, ale ten nakonec letěl později, takže jeho sedadlo připadlo tomu mladšímu. A protože se jména na letence neshodovala, argumentovala letecká společnost tím, že místo nemá. Rodina si musela koupit nové letenky na další den, aby mohla cestu uskutečnit.

Mluvčí Delta Airlines pro televizi KABC uvedla: “Omlouváme se za to, co rodina musela prožít. Už jsme s nimi ve spojení a najdeme vhodné řešení této nepříjemné situace.”

Mluvčí Delta Airlines pro televizi KABC uvedla: “Omlouváme se za to, co rodina musela prožít. Už jsme s nimi ve spojení a najdeme vhodné řešení této nepříjemné situace.”

Články - další články

Doporučujeme