Agáta Hanychová se rozloučila s šestatřicítkou tanečkem s pánví v kuchyni a elektroautem za 2 miliony

29. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová oslavila ve čtvrtek své 37. narozeniny. Dárek sama sobě však nadělila o něco dřív. Pořídila si nové luxusní elektroauto, které ji vyšlo bezmála na 2 miliony korun. K přemýšlení nad životním prostředím ji přiměl její současný partner.

Agáta Hanychová se podle svých slov už nespoléhá na chlapy, a když něco chce, tak si to koupí. Ať už jde o kabelku nebo o auto. A přesně to udělala den před svými 37. narozeninami, kdy si jako dárek dala luxusní elektromobil za 2 miliony korun. “Naučila jsem se být soběstačná a od chlapů na nic nečekat,” přiznává modelka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ještě donedávna se proháněla ve svém červeném Porsche Cayenne, ale její současný partner chirurg Andrej Nikov ji nutí více myslet na životní prostředí. “Můj nový chlapec Andrej má na mě asi dobrý vliv. Nutí mě doma třídit odpad, a tak chci zajít ještě dál a jezdit autem, které neškodí přírodě,” nechala se Agáta slyšet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Na svém instgramu také sdílela video z posledního dne, kdy jí bylo 36 let. Na něm si právě jede vyzvednout nového elektromiláčka. Nechyběla spousta narozeninových balónků a fotografů. Před tím se nechala zkrášlit od profesionální vizážistky, zatančila si v kuchyni s pánví a vyrazila s dětmi do kina.

Celebrity - další články

Doporučujeme