Angelina Jolie si už našla náhradu za Brada. Zamilovala se do slavného herce a zpěváka

16. února 2017·Celebrity·Redakce

Nový hollywoodský pár na obzoru! Angelina Jolie, která loni na podzim podala žádost o rozvod s Bradem Pittem, je znovu zamilovaná. Podle amerického bulváru HollywoodLife chodí se zpěvákem a oscarovým hercem Jaredem Leto!

Když advokát Angeliny Jolie v září oznámil její krach manželství s hollywoodským krasavcem Bradem Pittem, pro veřejnost to byl šok. Pro jejich blízké okolí už nikoli, prý to byla jen otázka času, pár se totiž velmi často hádal kvůli dětem.

Jen co šílenství kolem slavné dvojice ustalo, Angelinu kontaktoval její kolega z branže, herec a zpěvák skupiny 30 Seconds to Mars Jared Leto, s nímž se zná už roky. Netrvalo dlouho a byla ruka v rukávě. Alespoň to tvrdí americká média.

Brad prý rozhodně nadšený nebude, protože Leta už roky nemohl vydýchat a jeho jméno pro něj bylo rozbuškou. Nikoli však kvůli tomu, že by Jaredovi záviděl Oscara, kterého si Brad dosud neměl možnost pohladit. Za vším samozřejmě stojí žena.

“Angelina myslela na Jareda roky a byl to jediný muž, kterého se Brad bál. Ona pro něj měla vždy slabost. Když chtěla manžela naštvat, vždy o Jaredovi začala mluvit. Říkala, jak je neskutečně talentovaný a jak dobře se s ním spolupracuje. Dokonce mu jednou za zády Brada poslala scénář,” uvedl zdroj HollywoodLife.com.

Poté, co pár ohlásil rozvod, Jared vycítil, že konečně přišla jeho chvíle. Je tak jen otázkou, kdy nový hollywoodský pár někdo vyblejskne na romantické večeři.

Celebrity - další články

Doporučujeme