Babiš má doma nový přírůstek. Je jím trpasličí pudl

11. října 2022·Celebrity·Redakce

Andrej Babiš. (Foto: se souhlasem A. Babiš)

Expremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se na sociální síti fanouškům pochlubil novým přírůstkem. V rodině mají dalšího psa. Tentokrát je to trpasličí pudl jménem Izzy. Informoval o tom na instagramu.

Izzy, náš nový člen rodiny. Je to pudl trpaslík,” uvedl na instagramu Babiš. Kde nasdílel i fotografii sebe a štěněte, kterého drží v náruči. Podle serveru CNN Prima News by mělo zvíře patřit dceři Vivien.

View this post on Instagram

A post shared by Andrej Babiš (@andrejbabis)

Není to poprvé, co se předseda hnutí pochlubil domácími mazlíčky Vlevo Gigi, náš nový red toy pudl. Vpravo otrávená Ella, co dělá, že ji nevidí,” uvedl v roce 2020 na síti. O rok dříve pak oznámil, že mu nově společnost dělá štěně německého ovčáka Tango.

Pes je jako účinný marketingový nástroj

Zvířata politikům většinou slouží jako spolehlivé marketingové nástroje. Většinou se tak snaží odvrátit pozornost od nepříjemných kauz, se kterými jsou nějakým způsobem spojeni. Příkladem je bývalý americký prezident Richard Nixon, kterému ve volbách krk zachránil strakatý kokršpaněl Flíček. Jeho srdceryvný příběh ho dostal do politických výšin.

Celebrity - další články

Doporučujeme