Britney Spears se toho nebojí. Na síti se pochlubila vášnivou líbačkou s manželem

23. května 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears a Sam Asghari. (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Britney Spears aktuálně sice čelí nelehkému rozhodnutí, zda svým synům Seanovi a Jeydenovi povolí stěhování k jejich otci. Přesto sdílela na instagramu nové video, plné lásky a úsměvů. Zároveň s manželem Samem oznámila, že se pouští do rekonstrukce domu.

Na instagramu Britney Spears to opět ožilo, a to rovnou videem. Na něm se zpěvačka sápe po svém manželovi Samu Asgharim a společně se vášnivě líbají a smějí.Cítím se božsky, že jsem s tak neuvěřitelným manželem, který mě inspiruje každý den,” napsala. Také odtajnila novinku. Předěláváme dům,” dodala s nadšením.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

I když aktuálně čelí podle zahraničních médií nelehké situaci okolo svých dětí. Ty se totiž se svou matkou nevídají a nechtějí s ní mít nic společného. Proto jejich otec Kevin Federline se snaží o to, aby se kluci přestěhovali k němu na Havaj. Pokud stěhování Britney neschválí, tak celá věc bude muset jít k soudu.

Podle serveru TMZ je zjevné, že zpěvačka stěhování nebude stát v cestě, protože je dávno jejich vztah na bodu mrazu. S kluky se podle posledních informací neviděla už rok.

Celebrity - další články

Doporučujeme