Celá maminka. Suri Cruise jakoby z oka vypadla krásné Katie Holmes

2. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Suri Cruise (Zdroj: Profimedia)

Dcera Toma Cruise a Katie Holmes se z roztomilé holčičky proměňuje na dospívající slečnu. Sedmnáctiletá dívka roste do krásy a je čím dál tím více podobná své slavné mamince. S neméně slavným tatínkem se ale nevídá.

Mladá Suri Cruise do společnosti moc nechodí a její maminka jí na filmové akce prakticky nebere. Zřejmě chce, a je to pochopitelné, držet dceru od médií stranou. Zahraniční fotografové ale tentokrát dívku načapali, jak v pohodlném outfitu nakupuje.

Dětství tahle dospívající dáma neměla vůbec jednoduché. Tom Cruise na ní měl přehnané nároky a jako otec na ní byl velmi přísný. Cvičila gymnastiku, balet, step, moderní tance a navštěvovala kurzy herectví. I když toho na ní bylo hodně, herec nechtěl povolit a chtěl, aby byla čím dál tím lepší. Možná nejlepší.

Suri Cruise (Zdroj: Profimedia)

To se ale nelíbilo Katie Holmes, která v roce 2012 požádala o rozvod a dceru dostala do své péče. Cruise tak dceru neviděl přes deset let a vypadá to, že se nic měnit nebude. Herec tíhne ke scientologická církvi, která mu styk s dcerou zakázala. „Tom Cruise dceru už velmi dlouho neviděla a není součástí jejího života. Tohle je jeho ztráta, jeho problém. Musí mít opravdu vymytý mozek,” dodal zdroj pro web PageSix.

Suri má ale štěstí na svou obětavou maminku, která jí ve všem podporuje a miluje ji. „Je důležité chodit ven, žít a nebýt pořád na telefonu,” řekla Katie pro magazín Stellar. Té je její dcera stále více a více podobná, a když jdou vedle sebe, člověk se musí sám sebe ptát, jestli náhodou nejsou dvojčata.

Celebrity - další články

Doporučujeme