Chvilka nepozornosti a zranění je na světě. Moderátorka Vítová má za sebou nepříjemné zranění

11. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Moderátorka Iveta Vítová. (Foto: se svolením Iveta Vítová)

Moderátorka Iveta Vítová je sice už zkušenou maminkou, přesto jí druhé dítě dává trochu zabrat. Kráska si pár dnů po porodu způsobila nehezké zranění. Naštěstí se ale nic vážného nestalo, jednalo se jen o nepozornost.

Chvilka nepozornosti a skončilo to nehezkým zraněním. Moderátorka Iveta Vítová má popáleninu na ruce. “Opařila mě pára z konvice, když jsem chtěla v rychlosti udělat čaj, než se prcek vzbudí,” svěřila se kráska pro Super.cz. Iveta se 22. července stala maminkou syna Matěje, se kterým už je doma.

View this post on Instagram

A post shared by IVETA VÍTOVÁ (@iveta_lutovska_vitova)

Nicméně do nemocnice musela znova. S popáleninou skončila na pohotovosti. Naštěstí to nebylo tak vážné a všechno vyřešila jen obvázaná ruka. Vítová ale musí chodit pravidelně na převazy. “Teď jezdím na kontroly s Matějem, ale i já na převazy, abych se náhodou nenudila,” posteskla si bývalá modelka.

Nicméně, tohle se může stát každému. Hlavní je, že je Iveta v pořádku. Rozhodně jí teď pomůže nejen manžel Jaroslav, ale pomocnou ruku přiloží určitě i starší sestřička Matěje, osmiletá Anetka. Moderátorka je tak rozhodně v dobrých rukou.

Celebrity - další články

Doporučujeme