Co dnes dělají děti Nicole Kidman a Toma Cruise? Bella i Connor milují scientologii

1. dubna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Svého času se jednalo o jednu z nejslavnějších rodin na světě. Nicole Kidman (51), Tom Cruise (56) a jejich dvě adoptované děti působili na první pohled jako reklama na štěstí. Pak však přišel šok, rodina se rozpadla a dvě dnes již dospělé děti nadobro zmizely ze scény. Co dnes dělají Bella (26) a Connor (23) Kidman-Cruisovi?

Slavný herecký pár tvořený Nicole Kidman a Tomem Cruisem vstoupil do manželství v roce 1990, když bylo Kidman pouhých 22 let a Cruiseovi 27. Manželé si po pár letech adoptovali dvě malé děti, dívku, která dostala jméno Isabella, a chlapce, kterého pojmenovali Connor. Po boku svých slavných rodičů byli oba často vídáni na společenských událostech a objektivy fotoaparátů je znaly více, než dobře.

V roce 2001 však přišel rozvod a vyšlo najevo, že ne všechno štěstí, které bylo vidět na fotkách, odpovídalo skutečnosti. Nicole Kidman mnohokrát do médií promluvila o posedlosti svého exmanžela scientologií a potřebě ze svazku odejít. Jejich děti přitom na nějaký čas zmizely do ústraní.

Tom Cruise se v listopadu 2006 oženil s Katie Holmes (40) a zplodil s ní dceru Suri (13), Nicole Kidman si v červnu téhož roku vzala Keitha Urbana a měla s ním Sunday Rose (10) a Faith Margaret (8). Adoptovaní Bella a Connor tak vyrůstali trochu v pozadí svých mladších sourozenců.

Oba mladí lidé jsou dnes již dospělí a žijí si své životy nezávisle na rodičích. Connor Kidman Cruise se živí jako herec, hudební producent a DJ a přijde si sám za sebe na velmi slušné peníze. Isabella zase spustila vlastní značku oblečení, které sama navrhuje. Mimo to se oba nadšeně věnují scientologii, stejně, jako jejich otec.

“Stala se ze mě ta otravná holka z organizace, která jen do nekonečna mluví o tom, jak neuvěřitelný trénink je a jak fenomenální je stáž tam,”napsala Isabella na svém blogu, na kterém píše o své lásce ke scientologické církvi. V současnosti aktivně pomáhá s náborem nových členů.

“Všichni to potřebujeme udělat. Je to těžká práce. Je to hodně úsilí. Je to několik zhroucení a útěků do koupelny, kde máte menší epizodu, ale stojí to za to všechno, protože se přes to dostanete. Je to dárek pro vás a pro mnoho ostatních,” pokračuje Isabella. Podle ní není možné zůstat čistý, vyrovnaný a osvícený bez toho, aby se člověk naplno ponořil do filosofie scientologické víry.

“Jsou dospělí. Jsou schopní dělat svá vlastní rozhodnutí. Učinili volbu stát se scientology a moje práce, jako jejich matky, je milovat je,” uvedla na konci loňského roku otevřeně Nicole Kidman v rozhovoru pro server WHO. “Vím na 150 procent, že bych za své děti dala život, protože to je můj životní smysl,” svěřila se tehdy.

Herečka scientologické církvi nikdy nepropadla a neřadí se mezi její fanoušky. Na své dnes již dospělé děti však kvůli tomu prý nikdy nezanevře. “Jsem příkladem tolerance a to je to, čemu věřím – ať vaše dítě udělá cokoli, dítěti patří vaše láska a dítě musí vědět, že ta láska tu pro něj je, v tomhle jsem otevřená,” prozradila Kidman.

Celebrity - další články

Doporučujeme