Další bota kuchařky Kamu. Charitativní organizace odmítla peníze, kvůli jejímu postoji proti očkování

22. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Kamila Rundusová a Jan Lukačevič. (Foto: se souhlasem Rundusová a Lukačevič)

Že karma se vždy dostaví, je známá věc. Své o tom už ví i populární Kamila Rundusová alias kuchařka Kamu. Ta má na svém kontě nejeden škraloup a teď se jí povedl další. Výtěžek ze své nejnovější "vesmírné" kuchařky, slíbila věnovat organizaci Energie lékařům. Ta však její dar odmítla, protože se jejímu zakladateli nelíbí její postoj k pandemii covid-19. Informoval o tom majitel společnosti v prohlášení na instagramu.

Kolem kuchařky Kamu se to vyhrocenými kauzami jen hemží. Posledně ji lidé lynčovali za to, že u svých receptů používá fotografie z fotobanky a považuje je za své dílo. Také už rok slibuje svým fanouškům novou “vesmírnou” kuchařku, která je již nějaký ten měsíc v předprodeji a vybírá za ni peníze.

Již v minulosti přislíbila věnovat výtěžek z vánočního prodeje kuchařek projektu Energie lékařům. Právě sbírku má podle Kamily organizovat mladý vědec Lukáš, který je údajně její kamarád. Bohužel se ukázalo, že se nejmenuje Lukáš, ale Jan Lukačevič. Kuchařka se mu pak sice na instagramu omlouvala, ale přitom stihla zaměnit jeho příjmení. Z Lukačeviče byl tak rázem Lukaševič.

Ten na to okamžitě reagoval. Kamarádi nejsme, nikdy jsem se s Kamilou ani nepotkal,” uvedl na instagramu zaskočený muž. Později vydal prohlášení. Energii lékařům jsem založil už v březnu 2020 s cílem pomáhat unaveným a frustrovaným zdravotníkům tím, že jim dodáme energii i symbolickou podporu ze strany veřejnosti a budeme se jim snažit pomoct i jen zodpovědným přístupem a dodržováním opatření,” napsal Lukačevič.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Lukačevič (@lukacevicjan)

Právě Kamu s partnerem Robím patří k těm, kteří pandemii koronaviru popírají a vakcíny odmítají. Od toho se společnost okamžitě distancovala. Považujeme za nevhodné a vůči zdravotníkům nefér přijímat dary od lidí, kteří tento názor nesdílí a oni či jejich blízké okolí aktivně komunikují opak. Cítíme při tom však právo každého na vlastní názor,” dodal majitel v příspěvku s tím, že finanční dar odmítají a peníze může Kamila poslat jinam. Na síti ho pak v jeho stanovisku podpořila i veřejnost.

Celebrity - další články

Doporučujeme