To snad nikdy neskončí. Kamu nepřestává šokovat a přiznává, že díky drogám se jí otevřelo třetí oko

25. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kamu. (Foto: ČTK)

O Kamile Rundusové alias Kamu se v poslední době píše možná až moc často. Bohužel tématem není její kuchařská kariéra. Po kauze s „kradenou“ fotkou a drsnými půsty, jež i jako člověk, jenž si prošel poruchou příjmu potravy, teď drží, se dostalo na veřejnost dost šokující video.

Okolo Kamu se toho v poslední době děje opravdu hodně, ale rozhodně se nedá mluvit o pozitivních věcech. Nejprve na Instagramu sdílela fotku cuketových rolek, ke kterému dala lákavou fotku. Fanoušci později zjistili, že se jedná o kradenou fotku, respektive fotku, kterou si Kamu prý koupila na jedné fotobance. Řadu jejích příznivců to nepříjemně překvapilo, protože si mysleli, že jako kuchařka své výtvory i fotí.

Kromě toho přiznala, že drží i půst, kdy 14 dní pije jen tekutiny, což jí prý vůbec nevadí. I když normálně vaří pro svého přítele Robiho, jí samotné se stačí jen na jídlo dívat. Což pobouřilo opět velkou dávku lidí, protože Rundusová si v minulosti prošla poruchou příjmu potravy a rozhodně v tomto ohledu nejde moc příkladem.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Nyní se okolo ní opět čeří voda. Na internetu se objevilo video, ve kterém pro podcast Cukrfree otevřeně mluví o užíván drog. Je to opět velmi alarmující, protože má jako influencerka obrovský dosah a takové prohlášení může mít, především pro mladé lidi, neskutečně negativní vliv. Kamu ale tvrdí, že díky drogám dospěla k “otevření vesmíru” a svému “sebepoznání.”

Ve čtrnácti, v patnácti, já jsem holka z Jižáku, jsme začali hodně jíst houbičky, jako lysohlávky a LSD, chodili jsme hodně do lesa, dělali jsme různé výpravy. Já si říkám, že už tehdy se mi tam otevřelo, můžeme tomu říkat třetí oko. Od té doby vidím věci.. Já jsem vizionář. Vidím věci, které se dějí, nedějí, už dávno dopředu. Už tenkrát jsem si tam něco otevřela,” líčí kuchařka ve videu.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Přiznala ale, že s halucinogeny měla i negativní zkušenosti. “Poprvé to bylo super, podruhé mě to vystresovalo, protože jsme toho chtěla víc, než jsem mohla zvládnout. V podstatě jsem v tom stavu umřela. Teď už vím proč, protože jsem to měla jako mejdan. Jsou lidé, kteří se tím baví, ale já to spíše vnímám jako zkratku k tomu, jak se na sebe napojit,” popisuje Kamu.

Teď ale razí heslo, že všechny látky jsou skvělé, když někomu pomáhají a dělají radost. S drogami nepřestala totiž ani v dospělosti a přijde jí to normální. “Já si dám jednu malou houbičku a jsem úplně vesmírná,” přiznává otevřeně. Doma má prý perfektního učitele. Je jím její přítel Robi, který podle jejích slov vyzkoušel snad všechny dostupné halucinogeny, včetně jedu žab či tropické liány ayahusca.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Robi je mnohem dál, to je větší šaman. Loni jsme dali ceremonii s nejsilnějšími lysohlávkami na světě, připravovala jsem se na ni týden, ale stálo to za to. Zažila jsem to, co jsem chtěla,” přiznala Kamu, která se v jedné ze seancí “napojila” na Robiho. Ten ležel vedle ní a splynula s jeho energií. Těžko říct, co to znamená.

Tam jsem pochopila, o čem ty halucinogeny jsou. Tam jsem pochopila, že jde o lásku, vesmír a energii. Byli tam všichni lidé i zvířata, co existují,” chrlila ze sebe Kamu. Zřejmě se rozhodla, že takto bude propagovat svou novou kuchařku Vesmír. Jen těžko říct, zda si takto dělá dobrou kampaň.

Celebrity - další články

Doporučujeme