Další odvážná Barbie se ukázala bez make-upu. Gabriel Jiráčková na svah řasenku nepotřebuje

27. února 2023·Celebrity·Redakce

Gabriel Jiráčková (Foto: Instagram Gabriel Jiráčkové – se souhlasem Gabriel)

Česká Barbie Gabriel Jiráčková je za všech okolností perfektně upravená a bez výrazného líčení pomalu nevyjde ani s košem. Při užívání si ve Špindlerově mlýně, kam celebritky jejího typu nejčastěji jezdí na hory, se však rozhodla šminky odložit a dokonce se bez nich zvěčnila ve svém příběhu na instagramu.

Ať je viděna kdekoliv, vždy je dokonalá. Má dokonale upravené vlasy, má stylový a většinou růžový outfit a její pleť je skryta za vrstvou make-upu, výrazně nalíčených očí i rtů. Proto to bylo pro sledující Gabriel Jiráčkové celkem překvapení, když zveřejnila fotku, kde je téměř nenalíčená.

Foto v příběhu bude jen 24 hodin a je černobílé, takže se každá potencionální nedokonalost ztratí, nicméně i tak je to obdivuhodné. Většina lidí, když vyrazí na hory na svah ať už na lyže nebo na snowboard schová svůj obličej do helmy a za lyžařské brýle, takže líčení neřeší. Barbie Gabriel se ale vždy líčila i při této aktivitě, jak už několikrát ukázala skrze fotky na sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Pink 🌸 𝐓𝐇𝐄 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 𝐂𝐙𝐄𝐂𝐇 𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 🌸 (@lolotabella)

Očividně je vášnivou lyžařkou, i když na lyžích stála po deseti letech, ale ráda si dělá stylové a sexy fotografie právě z prostředí hor, sjezdovek a svahů. Příběh zveřejnila z místního baru, kde si pravděpodobně po celém dni lyžování dopřávala oddych.“Taky realita. I to málo make-upu bylo po celém dnu ty tam,” okomentovala obrázek. Nutno podotknout, že i nenalíčená vypadá hezky a normálně by věčně takové množství líčidel nepotřebovala. Ale statut Barbie vyžaduje určitý standard.

Celebrity - další články

Doporučujeme