Další rána pro diváky! Po smrti Mery končí celý seriál Sestřičky. Do konce už zbývá jen pár dílů

5. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Seriál Sestřičky Modrý kód (Zdroj: se souhlasem Archiv TV Prima)

Poté, co se diváci museli smířit s tím, že jejich oblíbená postava Mery v seriálu Sestřičky Modrý kód tragicky zemřela, dozvěděli se další ránu. Televize Prima nyní oznámila, že na konci června celý seriál skončí.

Už jen šest dílů. Přesně tolik zbývá do konce oblíbeného primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód. Diváci se proto musí připravit, že na konci června se budou muset rozloučit s postavami, které hrají třeba Saša Rašilov, Martin Němec, David Gránský, Jan Nedbal, Adéla Gondíková, Kristýna Frejová, Sandra Nováková, Roman Zach a další, kteří v rubavské nemocnici působili.

View this post on Instagram

A post shared by Sestřičky (@sestricky_mk)

Podle vyjádření televize Prima se ale nikdy nepočítalo s tím, že půjde o nekonečný seriál. “Seriál Sestřičky byl od svého počátku zamýšlen jako uzavřený příběh, který volně navázal na úspěšný Modrý kód. Po dobu pěti let byl jedním z pilířů našeho programového schématu. Ale stejně jako v životě i v televizi platí, že něco končí, proto, aby něco jiného mohlo začít,” sdělil Blesku generální ředitel skupiny Prima Marek Singer. Posledního dílu se diváci dočkají ve středu 23. června.

Sestřičky začaly v srpnu 2020 a dějově navázaly na Modrý kód, který televize poprvé uvedla v březnu 2017. Jak je nyní známo, Prima před pár dny potvrdila informaci, že natáčí nový detektivní seriál Dvojka na zabití. V hlavních rolích se zde představí Jakub PrachařSára Sandeva.

Nebude to zřejmě jediný projekt, který televize chystá. Podle informací deníku Sedmička se rýsuje náhrada, opět z lékařského prostředí. Mělo by se jednat o českou verzi seriálu M*A*S*H. Děj by se odehrával v polní nemocnici, kde se budou nováčci učit, jak zvládnout pobyt na misi. Díly by na sebe neměly navazovat a v seriálu se prostřídá řada herců. V novém projektu by se ale měli objevit třeba Sabina Laurinová či Marek Němec.

View this post on Instagram

A post shared by Sestřičky (@sestricky_mk)

Celebrity - další články

Doporučujeme