V Sestřičkách skončila, ale z obrazovek nezmizí. Sabina Laurinová se objeví v novém seriálu

16. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sabina Laurinová (Foto: se souhlasem TV Prima)

Když se diváci seriálu Sestřičky Modrý kód dozvěděli, že jejich oblíbená představitelka vrchní sestry Mery Sabina Laurinová končí, byli v šoku. Herečka ale zřejmě plynule naváže na jiný seriál, který televize Prima chystá.

Mery Tománková si jako hlavní postava nejprve seriálu Modrý kód a následně Sestřičky Modrý kód získala srdce miliony televizních fanoušků. Když se dozvěděli, že Sabina Laurinová, která hlavní sestru hrála pět let končí, byli z toho v šoku. Negativní reakce na sebe nenechali dlouho čekat. Někteří dokonce psali, že i kdyby usměvavou sestřičku hrála Meryl Streep, nebyla by tak dobrá, jako právě Laurinová.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

I na samotné herečce bylo poznat, že jí je odchodu líto. “S postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její příběh se naplnil. Skutečně jsem se s ní sžila a budu na ni vzpomínat stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Jak se říká: něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,” napsala na svůj Instagram. Už ale neřekla, že končí kvůli novému seriálu, který má zatím pracovní název Zoologická!, kde by se měla potkat třeba se “sestřičkovským” kolegou Davidem Gránským, Evou Burešovou či Lucií Polišenskou, kterým scénáristé nyní píší postavy přímo na tělo.

O tom, že se takový seriál nyní chystá, ale nesmí nikdo mluvit. Jedná se o informaci, která neměla opustit zdi televize. “Sabina Laurinová bude jednou z hlavních hvězd seriálu, který se má stá vlajkovou lodí TV Prima. Ta do něj plánuje investovat nemalé peníze. Volba padla právě na Laurinovou, protože je u diváků velmi oblíbená a je jednou ze záruk, že si diváci tento seriál z prostředí ZOO pustí a oblíbí,” svěřil se deníku Aha! nejmenovaný zdroj. Mery se v několika dílech Sestřiček ještě objeví a mluvčí televize slibuje, že diváci budou překvapeni, kam se její příběh bude dál vyvíjet.

Celebrity - další články

Doporučujeme