Další vánoční miminko! Muž roku Jakub Kraus s manželkou oznámili těhotenství

26. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Jakub Kraus

U mnoha rodin byly letošní vánoce obzvlášť šťastné. Jednou z nich je také rodina bývalého Muže roku Jakuba Krause, který se svou ženou Evou brzy přivítá na světě svého prvního potomka. Novinku oznámili stylovou fotkou před stromečkem, na které oba drží bílé dupačky.

Vánoce by podle tradice měly být hlavně o rodině. A hned na několika místech se to letos povedlo obzvlášť dobře! Poté, co své těhotenství oznámila zpěvačka Monika Bagárová (25) a její partner, MMA zápasník Makhmud Muradov, se s radostnou novinou vytasila i další dvojice.

Český Muž roku 2015 Jakub Kraus (30) s  manželkou Evou (34) loni vstoupili do manželství na ostrově Santorini. Přímo na Štědrý den pak letos oznámili, že se jejich rodina brzy rozroste. “Přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce! My si na ten nejkrásnější dárek ještě pár měsíců počkáme,” napsali oba na své instagramové profily.

Společný dům, který se brzy stane domovem dalšího člena rodiny, přitom dvojice pořídila teprve před několika týdny. Eva všechno zařídila, zatímco Jakub soutěžil na Filipínách. Při zařizování nového hnízdečka tak dvojice bude muset myslet i na miminko.

View this post on Instagram

Přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce ?❄☃️?? My si na ten nejkrásnější dárek ještě pár měsíců počkáme ❤ @fitnessevisek ❤

A post shared by Jakub Kraus (@krausik89) on

Celebrity - další články

Doporučujeme