David Křížek se pomalu snaží sžít s každodenní realitou. Není to úplně lehké, říká

27. dubna 2023·Celebrity·Redakce

David Křížek (Foto zdroj: Profimedia)

Jachtař David Křížek se pomalu ale jistě snaží sžít s realitou. Velkou oporou mu je jeho manželka Lucie, která mu se vším pomáhá. Pořadu Showtime se David svěřil, s čím aktuálně nejvíce zápasí.

Pro Davida je návrat do reality poměrně náročný. Musí si zvykat na jiný režim a sžívat se s rodinou a vším, co to obnáší. Za tu dobu mnoho věcí podle jeho ženy Lucie zapomněl. “V kolik vstáváme, v kolik vstávám já, co dělám dětem k snídani, kdy budím děti, v kolik odcházíme, škola, školka… to samozřejmě nebylo jinak před dvěma lety, ale David to zřejmě všechno zapomněl. To se vše zaběhne. Jsou to věci, které se podle mě za týden, za dva úplně srovnají,” uvedla pro pořad Showtime.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Přesto se jachtař snaží své manželce se vším pomoci a dokonce už byl nejednou odvést svou dceru do školky. “Bylo to skvělý. Akorát místo tlačítka na otvírání dveří jsem rozsvěcel a zhasínal světlo. On ten vypínač se nezměnil, akorát tápu všude. Tam jsou ale hodné paní, mají se mnou trpělivost,” sdělil médiím.

Bohužel doma se za ty dva roky některé věci změnily, nebo přestěhovaly, a tak Lucie Davidovi radí, kde, co najde. “Jsou to vážné i příjemné věci. Třeba i to, že teď máme o jednoho člena v posteli víc, protože za skoro celé dva roky se mnou děti spaly v manželské posteli. Teď je David zpátky. Davídek je na škole v přírodě, takže jsme vlastně jen my dva s Lolinkou a až přijede Dejv, tak budou muset děti do svého pokojíčku. A pro ně to bude největší změna. Ale myslím, že nám tu postel uvolní rádi,” říká Lucie.

Celebrity - další články

Doporučujeme