David Novotný si chce od herectví odpočinout. Nechci na lidi vyskakovat i z lednice, řekl

19. ledna 2023·Celebrity·Redakce

David Novotný a Sabina Remundová. (Foto: se souhlasem Dramedy Productions)

Oblíbený herec David Novotný, kterého diváci aktuálně potkávají každé pondělí na obrazovkách České televize v kriminálce Místo činu České Budějovice a od 20. ledna se objeví i v pokračování Kukaček, si chce dát na chvíli oraz od herectví. Prozradil to v rozhovoru pro server Super.cz.

Už v pátek se uskuteční na obrazovkách České televize premiéra dlouho očekávaného pokračování seriálu Kukačky z dílny režiséra Biser A. Arichteva. V něm jednu z hlavních rolí, tatínka Tomáše Holce, hraje David Novotný. Podle něj je právě nejtěžší hrát úplně normální postavy. “Ve chvíli, kdy je postava něčím vymknutá, tak se hraje mnohem lépe, než ta, co je úplně normální a jen dějem prochází,” sdělil v rozhovoru Super.cz.

Herec ale není úplně nadšený z toho, že se v jednom týdnu v televizi objeví hned dvakrát. Od začátku ledna totiž hraje policistu Karla i v nové kriminálce Místo zločinu České Budějovice.  “Nechci na lidi vyskakovat i z lednice,” uvedl na tiskovce Kukaček. Proto se rozhod si na chvíli od herectví odpočinout.

“Kvůlli tomu, co se stalo, jsem se zavázal, že si dám od natáčení rok oraz. On po tom covidu člověk trochu zmatkoval kolem práce, aby zabezpečil rodinu. Točil jsem Špunty na cestě, Místo zločinu a Kukačky. Všechno jsem to stihnul, ale na konci roku jsem byl hotový. Řekl jsem si, že musím brzdit. A to, že se to nasadilo obojí za sebou, pro mě není dobré,” vysvětlil své rozhodnutí pro Super.cz. Neznamená to ale, že by svou profesi, chtěl pověsit na hřebík úplně.

Celebrity - další články

Doporučujeme