Šťastný ženáč a budoucí tatínek Vojta Kotek. Miminko přijde na svět už brzy

23. července 2022·Celebrity·Redakce

Vojta Kotek a Radana (Zdroj: Profimedia)

Herec a režisér Vojta Kotek je známý tím, že si velmi hlídá své soukromí. Proto možná nikoho nepřekvapilo, když se na konci června objevili fotografie z jeho tajné svatby. Na nich je navíc novomanželka Radana těhotná. Jak si zvyká na jméno manželky a jak moc se těší na miminko? Informace přinesl pořad Showtime.

Herec a režisér Vojta Kotek se v rozhovoru pro pořad Showtime mimo jiné svěřil, že jejich svatba tajná nebyla. „Lidé, kteří tam byli, o ní věděli dlouho. Pouze jsme nezvali novináře. Přijde mi hloupé jít do televize a říct ´Dobrý den, já jsem se oženil. Takhle to alespoň vědí všichni a je od toho pokoj,” svěřil se herec, který dodal, že si zatím nemůže on ani jeho paní, zvyknout na jméno Kotková. Podle herce je to ale zatím jediná věc, která se změnila, všechno je jinak skvělé.

Ten si svou teď už manželku Radanu vzal 30. června v bývalém vládním areálu Vystrkov na Orlíku. „Bylo to uprostřed deštivých dní, které v Česku zrovna panovaly. Na chvilku ale vysvitlo sluníčko. Věřím, že to tam nahoře zařídil můj táta, který už s námi nemohl být,” vzpomněl herec na svého otce Václava Kotka, který zemřel v červenci roku 2019.

Veřejnost se také rovnou dozvěděla o tom, že herec bude brzy tatínkem. Radanino bříško bylo k nepřehlédnutí.My jsme nicméně měli velké štěstí, že jsme nemuseli dlouho čekat, a když jsme to chtěli, tak se to povedlo. Jsme rádi, že naše dítě bude vyrůstat v klasické rodině, i když je dnes možností hodně. My jsme se rozhodli takto,“ svěřil se a dodal, že miminko přijde na svět už brzy. Více ale prozradit nechtěl, je ale jasné, že je velmi rád, že konečně našel tu pravou. A nyní se může připravovat na další životní roli.

Celebrity - další články

Doporučujeme