Dolly Parton opět v Playboyi? Časopis chce hvězdu svléknout jako dárek k jejím 75. narozeninám

20. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock; Playboy

Zpěvačka Dolly Partn měla vždy výrazný sex-appeal a svými vnady se nesmazatelně zaryla do paměti milionům fanoušků. Není proto žádný div, že se v roce 1978 jako roztomilý zajíček objevila na obálce Playboye. Světoznámý časopis pro pány však na své hvězdy nezapomíná a Parton by se tak na titulce mohla u příležitosti svých 75. narozenin brzy objevit znovu. 

Zpěvačka Dolly Parton oslaví v létě příštího roku již krásné 75. narozeniny. Zatímco někteří by se v tomto věku pomalu stáhli z pracovního života, ona brzdit rozhodně nehodlá. “Neplánuji odcházet do důchodu. Právě jsem oslavila 74. narozeniny a mám v plánu se ještě někdy objevit na titulní stránce časopisu Playboy,” uvedla zpěvačka pro americká média.

Dolly Parton se v Playboyi objevila již v roce 1978. Tehdy jí bylo 32 let. Foto: Playboy

“Dělala jsem Playboy už v minulosti a myslím, že by bylo skvělé, kdyby do toho šli – nevím, jestli by měli zájem – kdybych mohla být znovu na obálce, až mi bude 75,” svěřila se se svým nápadem.

Vedení časopisu shodou okolností sdílí zpěvaččin úhel pohledu. “Moc rádi bychom s Dolly znovu fotili, stačí jen říct,” uvedl tiskový mluvčí Playboye pro LADbible.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme