Drsná slova Dary Rolins: Proč neměla s Rytmusem dítě?

12. srpna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Vztah Rytmuse a Jasminy je teprve v počátcích, už nyní je ale pod drobnohledem. Jejich sledující se dělí na dva tábory - ti, kteří jim novou lásku přejí, a ti, kteří litují Daru Rolins a považují projevy lásky za přehnané. Rapper totiž na své sociální síti už začal vtipkovat o dětech, které by s novou přítelkyní mohl mít. Nyní se však k celé situaci vyjádřila i Dara.

“LIDÉ PROSÍM už se na to opravdu vykašlete! Do kdy mi budete v komentářích psát tyhle nesmyslné postřehy? Žádný smutek, pane bože, už dlouho jsem se necítila tak dobře, a nebyla tak šťastná. V mých očích je absolutní mír a klid nikoliv smutek,” napsala nedávno zpěvačka u fotky na Instagramu, kde ji v komentářích lidé litovali.
Už nějaký týden navíc lidé spekulují, kde se vzali řeči Rytmuse a Jasminy o dětech, ačkoliv dosud o této tématice hlavně vtipkovali. S Darou totiž Rytmus dítě nepočal. Nyní zpěvačka v rozhovoru pro Rytmus života prozradila, proč tomu tak nebylo.

 „Na začátku našeho vztahu jsem dítě s Patrikem taky moc chtěla a po čase, po společném nažívání, jsem přesně tak intenzivně cítila, že s ním dítě nechci,“ přiznala.

Celebrity - další články

Doporučujeme