Fanoušci Karla Gotta dojali vdovu Ivanu k slzám. Pocítila jsem velkou úlevu, řekla

17. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ivana Gottová. (Foto: se svolením Karel Gott Agency)

Den po odhalení autobiografie zesnulého Karla Gotta Má cesta za štěstím poslala vdova Ivana Gottová fanouškům děkovný vzkaz. Lidé knihu v obchodech doslova vzali útokem a nadšené ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat. To udělalo radost Slavíkově manželce.

“Milí Karlovi příznivci! Děkuji vám vřele za vaše nádherné a srdečné ohlasy na manželovu autobiografii Má cesta za štěstím a také na video, které jsme včera zveřejnili na YouTube,” napsala na Instagram Gottová. Zájem o knihu byl obrovský.

“Četla jsem všechny zprávy a komentáře a najednou jsem konečně pocítila velkou úlevu. Že práce a ohromné úsilí, které manžel do knihy vložil, nejen se mnou, ale i s dalšími, již se na ní podíleli, už teď jsou vámi oceněny. A to jste autobiografii určitě nestihli přečist celou. Dojali jste mne a rozplakali,” dodala. Kniha vyšla v den nedožitých Gottových 82. narozenin.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

V publikaci se zpěvák svěřil se svými radostmi i strastmi od dětství až po zákeřnou nemoc, která se mu stala osudnou. Děkuju vám všem i celému týmu lidí, kteří mne podpořili na cestě knihu vydat. Těším se na další reakce a fotografie,” dodala na závěr Ivana.

Celebrity - další články

Doporučujeme