Karel Gott se neměl s frontmanem kapely Kryštof v lásce. Posílali si popichující vzkazy

15. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Richard Krajčo (Foto: se souhlasem Karel Gott Agency)

Národem milovaný Zlatý slavík Karel Gott neměl nějaký čas v lásce frontmana kapely Kryštof Richarda Krajča. Dokonce si navzájem posílali popichující telegramy. Informoval o tom server CNN Prima News.

Přestože Karlu Gottovi Richard Krajčo složil píseň Srdce Nehasnou, kterou Slavík nazpíval se svou dcerou Charlotte Ellou Gottovou a podílel se i na písni Vánoční, tak v minulosti se zpěváci moc nemuseli. Osud vám to takto někdy připraví. Četl jsem s Ivankou i kapitolu, kterou tomu Karel věnuje ve své knížce,” uvedl v pořadu Nový den Richard Krajčo.

Právě v autobiografii Cesta za štěstím toto téma otevřel sám Gott. Během jejich spolupráce se ale vše vysvětlilo a stali se z nich přátelé. Vysvětlovali jsme si všechny ty eskapády – a o to je ten osud krásnější, když vám připraví něco, s čím vůbec nepočítáte,” doplnil zpěvák.

V pořadu také Krajčo zavzpomínal, jak si s Mistrem vyměňovali popichující telegramy. Pamatuju si, že jsme hráli v Pardubicích v kulturním zařízení, kam se vejde půl tisíce diváků, a Karel Gott hrál stejný den v ČEZ Aréně v Ostravě, kam se vejde 12 a půl tisíce diváků. V šatně mě čekal telegram, že mě Karel Gott zdraví z velké vyprodané ostravské haly do toho malého pardubického klubíku,” popsal s vtipem. Přesto ale úplně nevěřil, že by mu takový vzkaz Gott poslal. Když jsme se viděli v Malostranské besedě, kam mě pozval na jeho koncert, zeptal jsem se, jestli je to pravda. On se jen potutelně usmál a pokýval hlavou,” dodal Krajčo.

Celebrity - další články

Doporučujeme