FOTBAL: Přestup Petra Čecha do Arsenalu rozpoutal nadšení i nenávist!

30. června 2015·Celebrity·Redakce

Fanoušci Arsenalu jej s nadšením vítají jako spasitele, příznivci Chelsea mu spílají do zrádců. Přestup brankáře Petra Čecha vyvolává nejen v Anglii velké emoce.

Fotbalový Londýn se včera rozdělil na dva tábory. Za vítěze se považují ti “červení” fanoušci Arsenalu, kteří slaví, že získali brankáře Petra Čecha. Redaktor klubové televize se v posledním díle rozplýval nad jeho příchodem a na hlavě měl stejnou helmu, kterou český gólman obléká na zápasy.

V uvítání Petra Čecha mezi Gunners se předháněli i jeho noví spoluhráči. “Vstřelil jsem mu svůj první gól v Premier League. Jsem moc rád, že je tu,” napsal na Twitter záložník Theo Walcott. “Nejlepší fotka roku,” tweetoval útočník Danny Welbeck pod fotografií Petra Čecha na stadionu Emirates. 

Zato v modrém táboře Chelsea planou úplně jiné emoce. “Čech, ten had skrytý pod helmou, pro mne zemřel,” napsal jeden z fanoušků. Ten byl ještě dost mírný, další hrdinní anonymové byli ve svých komentářích ostřejší: “Řekni sbohem své rodině než půjdeš spát, protože už je více neuvidíš,” napsal jiný.

A někteří byli doslova nechutní. Dokonce vyslovili lítost nad tím, že Čech v roce 2006 přežil ošklivý střet s protihráčem, kdy utrpěl vážné zranění hlavy a nosí proto od té doby helmu. Další hlupáci se nezdráhají přát jeho dětem ošklivou nemoc a pár fanatiků i pálilo jeho dresy z Chelsea.

Celebrity - další články

Doporučujeme