František ze Svatby na první pohled překvapil fanoušky. Na sociálních sítích se ukázal úplně nahý

4. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Svatba na první pohled: Natálie a František. Foto: reprofoto TV Nova

Fotograf František z reality show Svatba na první pohled se toho nebojí. Na sociálních sítích se pochlubil, že své zdraví podporuje blahodárným otužováním. Namísto plavání v řece ale zvolil odpočinek »jak ho pánbůh stvořil« na sněhem pokrytém balkoně.

Otužilců v posledních měsících přibývá jako hub po dešti. Řada lidí se letos pokouší podpořit svou imunitu, většina klasických zdrojů zábavy a volnočasového vyžití navíc byla kvůli pandemii značně omezena. Svou roli pak sehrála i populární kniha Wima Hofa s názvem Ledový muž.

Vedle mnohých celebrit se k trendu přihlásil i fotograf a produkční František Gebr (36), kterého diváci znají z nové reality show Svatba na první pohled.

František se rozhodl své tělo vystavit nízkým teplotám přímo v pohodlí svého domova. Jen ve svých trenýrkách vyšel na balkon, aby se nadýchal čerstvého vzduchu. Už o několik okamžiků později se však válel zcela nahý na sněhem pokrytých dlaždičkách. A nezapomněl se u toho vyfotit na Instagram.

“Kluk co je krapet magor,”okomentoval fotografii, na které mu intimní partie zakrývá jen anglický nápis “Censored”.

Foto: Instagram / frantisek_gebr

Jak to dopadlo mezi ním a jeho vědci přidělenou nevěstou Natálkou Mykytenko (23) diváci zatím neví. František je ale v poslední době spojován se zcela jinou účastnicí pořadu, brand manažerkou Simonou Míkovou. Ta se před kamerami provdala za kurýra Radka Stöbera.

 

Foto: Instagram / frantisek_gebr; reprofoto TV Nova

Celebrity - další články

Doporučujeme