GALERIE: Zach odpočívající na parketě, vtipkující Bank! Podívejte se na fotky z příprav na finále StarDance

10. prosince 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Už dnes večer proběhne finále taneční show StarDance! O první místo se v něm v přímém přenosu České televize poperou Jana Plodková, Ondřej Bank a Zdeněk Piškula. Podívejte se na fotky z příprav posledního galavečera.

Čtyřčlenná odborná porota a televizní diváci hlasováním prostřednictvím SMS zpráv rozhodnou, jestli se vítězi stane pár Ondřej Bank a Eva Krejčířová, Zdeněk Piškula a Veronika Lálová nebo Jana Plodková a Michal Padevět. Pořad moderují Tereza Kostková a Marek Eben.

Na tři zbývající páry čekají latinskoamerické a klasické tance. Diváci je uvidí i v kategorii volný styl (freestyle), ve které mohou předvést jakýkoliv tanec podle své volby. Soutěžící doprovodí Moondance Orchestra Martina Kumžáka.

Bookmakeři sázkových kanceláří považují za jasného favorita herce Piškulu s kurzem 1,35:1. Na vítězství herečky Plodkové se kurzy pohybují v rozmezí 2,7 – 3,2:1. Naopak lyžař Bank je outsiderem s kurzem 8 – 11:1. Piškulovi věří rovněž sázkaři. Na jeho výhru směřuje 65 procent vkladů.

StarDance je podle mluvčího Fortuny Petra Šraina v kategorii společenských sázek pro sázkaře výrazně atraktivnější než ankety jako Český slavík nebo Česká Miss.

Finále StarDance pro vás na Frekvenci 1 a také na našem webu www.frekvence1.cz budeme bedlivě sledovat!

(zdroj: Frekvence 1/ČTK)

Foto: Facebook a Česká televize

Celebrity - další články

Doporučujeme