Herečka Berenika Kohoutová zveřejnila nádherné snímky ze svatby

14. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Berenika Kohoutová. (Foto: se souhlasem Berenika Kohoutová)

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že se herečka Berenika Kouhoutová podruhé vdala. Celá veselka byla utajená a s novinkou se na instagramu pochlubila až její maminka, spisovatelka Irena Obermannová. Teď herečka na sociální síti zveřejnila nádherné svatební fotky.

“Ach to byla veselka,”  napsala na instagram Berenika Kohoutová, která postupně začala zveřejnovat fotky ze své tajné veselky. Herečka se minulý týden vdala podruhé. Jejím manželem se stal copywriter Kryštof Kubín. Společně vychovávají rok a půl starou dceru Lolu.

Svatba se odehrála na kouzelném místě v Mlýně na Dobré vodě. Celý obřad jim pomohla zprostředkovat agentura, protože bez té by se při svém pracovním vytížení neobešli. Ještě jednou,” uvedla na sociální síti herečka a nasdílela další vlnu fotek ze dne D.

View this post on Instagram

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Berenika zvolila bílé šaty na ramínka. Velkou dominantou byla sukně do zvonu a něžný puntíkovaný dekor, který se táhne po celé délce. Nechybí fotografie s kamarádem, hercem Janem Cinou, který měl to štěstí a chytil svatební kytici. A příští svatba u toho, kdo chytil kytku, že…,” dodala s vtipem herečka ke společné fotce.

View this post on Instagram

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Celebrity - další články

Doporučujeme