Herečka Drew Barrymore už ve dvanácti šňupala kokain a chlastala první ligu

28. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Drew Barrymore. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Drew Barrymore, kterou znají diváci především z filmů Charlieho andílci nebo 50x a stále poprvé, mluví o své minulosti velice otevřeně, ačkoliv to mezi celebritami stále není příliš IN. Přiznala závislost na alkoholu i to, jak ji její rodiče vychovávali. První drink měla s mámou už v devíti letech. Ve třinácti skončila v protidrogové léčebně. Informuje o tom Blesk.cz.

V roce 2016 se herečka rozváděla s manželem Willem Kopelmanem. V té době začaly deprese, se kterými se nedokázala vypořádat. Přidal se k nim tedy alkohol, a to skutečně hodně. Drew chlastala první ligu. “Žila jsem v kolotoči mučení, pocitů viny, sebedestrukce a neschopnosti postarat se o sebe i své děti,” prozradila herečka.Uvízla jsem v něm a nemohla se dostat ven.” Dcerkám Frankie a Olive tehdy byly jen dva a čtyři roky. Celá tahle hrůza trvala do roku 2019, kdy si Drew díky terapiím uvědomila spoustu věcí.

Nešlo to jinak než si dát pauzu od práce, aby se mohla věnovat sobě, svému zdraví a své rodině. Bylo to to nejlepší, co udělala, protože je nyní už více jak dva a půl roku bez alkoholu. To, že jsem se zbavila alkoholu, byla ta nejvíc osvobozující věc na mé cestě životem,” tvrdí hollywoodská herečka. Zároveň doufá a věří, že brzy najde někoho, s kým bude šťastná.

View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Vše má od svých rodičů

Drew je dcera herečky Jaid Barrymore a herce Johna Barrymore. Od těch podědila nejen herecký talent, ale také sklony k závislostem. Dnes už herečka přiznává, že doma to pro ni bylo toxické prostředí a musela od rodičů pryč celkem v brzkém věku. Poprvé měla alkohol se svou mámou, když jí bylo devět let a byla s ní na večírku. V deseti letech kouřila marihuanuve dvanácti šňupala kokain. Není tak divu, že už ve třinácti letech skončila v protidrogové léčebně. To byla poslední kapka.

“Pak jsem se od rodičů konečně odpoutala, pochopila jsem, že je to toxické prostředí,” řekla v rozhovoru pro The Guardian. Abych se tehdy uživila, uklízela jsem veřejné záchody.”

 


Celebrity - další články

Doporučujeme